perjantai 17. heinäkuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä..... vai onko??

Tervehdys kaikille ja kiitos teille kaikille jotka jaksatte jättää kommenteja blogiini vaikka itse olen niin huono niitä tällä hetkellä jättämään, mutta lukemassa käyn blogejanne aina kuin vain ehdin. Mutta voitte uskoa, että kommenttinne tuntuu aina yhtä ihanilta, KIITOS!!

Kuvani näyttävät kaikki olevan painottuneita tällä hetkellä tunne pihan puolelle, niinkuin on työmme ja aikammekin.


Eilen torstaina maalasin n. 800 metriä ulkovuori panelia ja sain kaupan päälle oiken käteni kipeeksi tai oikeastaan siinä oli jo orastava särky..... Mutta ei siinä vielä kaikki, niinkuin tiedätte tekevälle sattuu ja kaikki on mahdollista... Eilen saimme kunnon ukkosen ja kunnon vesisateen ja sen seurauksena alakertamme alkoi lainehtia.... niin lainehtia.


Eli moreeni joka lähti kalliosta on tällä hetkellä pihassa ja ei ime kunnolla vettä vaan vesi jää makaamaan ja talomme ongelma on ollut sivuovi, joka on aivan kiinni maassa ja joka nyt remontin yhteydessä nostetaan.... Ja kaiken huipuksi tänään meille tuli pikku kone, jolla kaivetaan salaoja pihasta...... siis kohtalon ivaa tämä tapahtui eilen.


No, meillä oli siis putous oven välistä alaketaan . Me lapoimme vettä ämpäreihin ja kannoimme toisesta ovesta ulos kunhan ensin saimme kaikki tyhjennettyä. Kun veden tulo lopulta lakkasi tyhjensimme vedet, jota oli melko lailla ja luutasin lattian, no kello olikin puoli 2 yöllä kun sain likavedet putsattua...... nyt siellä on kuivain puhaltamassa ja minulla on läjä likaisia mattoja, jotka eilen vielä olivat puhtaita. Ette usko mutta kyllä siinä meinasi illalla tulla itku kun vettä alkoi tulemaan sisään..... ei meinannut löytyä huumoria....... mutta minkäs teet asiat on otettava niinkuin ne tulee.


Toivotaan, että tänään paistaa taas aurinko ja työt sujuvat.


Täältä remontin ja kaaoksen keskeltä toivottelen teille kaikille oikein ihanaa kesäistä viikonloppua!!

Mopottelu kuvia näette kunhan saan niitä, tämä "tonopää" kun unohti oman kameransa kotiin. Onneksi ihanat ystäväni lupasivat toimittaa minulle kuvia. Mutta voitte uskoa, että se päivä oli tosi mahtava, eli aivan varmasti otamme ansi vuonna uusiksi.


Lämpimin terkuin


Jaana

9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi kurjuus! Toivottavasti loppuremontti sujuu iloisemmissa merkeissä! Voimia sinulle!

Anne kirjoitti...

AUTS, ei ollut toivoa täynnä sun torstaisi tosiaan, siinä varmaan on huumori jäissä kun ämpärillä vettä kantaa talosta ulos...en varmaan osaa edes kuvitella tunnettanne. Mutta projekti jatkuu ja viikonlopuksi on luvattu aurinkoista säätä, nimittäin jos pystyt ranteeltasi maalaamaan. Kaikesta huolimatta aurinkoista viikon vaihdetta toivottelen ja terkuin Anne

Sarppa kirjoitti...

No eipä ollut kiva kokemus, toivottavasti oli viimeinen kerta. Kovasti olette siellä urakoinnut, mukavaa nähdä sitten kuvia lopputuloksesta.

Ja älä huoli vaikka et ehdikkään kommentoida, ei sitä aina ehdi..

Hannele kirjoitti...

Voi itkuu mitä epäonnea teillä :( Tsemppiä remontointiin!

Kamomilla kirjoitti...

Ai kaushistus!! Huh, kylläpä teitä koetellaan!
Tsemppiä!!

taburetti kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne ihanat naiset!!
Nyt jo hieman naurattaa kokemus, mutta silloin ei kyllä naurattanut.... no, siitä selvittiin. Nyt on pihaan tehty salaoja ja piha muokattu muotoonsa ja saanut pinnalleen soraa, johon vielä tulee kivituhka ja liuskekivet.
Ulkona sataa vettä , ei kiva.... huolimatta siitä oikein mukavaa heinäkuun loppua... niin keisä taitaa taas hiljalleen kulkea syksyä kohti, nyyh...

Lämpimin terkuin Jaana

mimmuli kirjoitti...

Voimia sinne remontin keskelle<3 Hyvää viikonloppua=)

Tytti kirjoitti...

No heippa Jaana,vai sellaista teillä.Täällä on kans kiireitä ollu en tiedä onko tehtyä kiirettä??
Soitellaan hyvää viikonloppua..

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Krisse pitksta aikaa ehti lukusille..mukavaa sunnuntai iltaa