keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Yorkin tapettia ylä wc:hen ja pitsilakanat alakerran ikkunaan

Niin niin, lupasin koettaa päivittää blogiani vähän useammin ja niihän siinä on taas käynyt, että aika on kulunut ja päivitykset on jäänyt.
Ja taitaa tämän kesä aika ollakin niin, että päivitykset jää harvempaan.
Näihin koti remontteihin kun syhyää sormet.

Olohuoneesta kaivoin, niinkuin jo aikaisemmin näytin, vanhan lautaseinään lovineen esiin.Vieraissamme on hauska reaktio, toiset pitää tästä tosi paljon ja toisista näkee, että ovat joten hirvistyneitä. Eräs tuttavamme ehdotti varovasti, että eikös tuohon sopisi uusi paneli. minä ilmoitin tyynesti, että talomme on vanha ja saa sellaisena pysyä, haluan että jää näkyviin talon henkeä, ja minusta nämä laudat kaikkine krouvine virheineen ovat aika ihana ....

No, niin pikku kaappi pääsi nyt sitten lautaseinälle, kaksi muuta seinää kun odottaa tappetia, joka on tilattu tällä viikolla.
Ja anopiltani saamista pitsilakanoista sai ruokailuhuoneemme uude verhot. Anoppi oli otettu kun hänen reilusti yli neljäkymmentä vuotta vanhat pitsilakanat ovat päässet meidän ikkunalle. Niin ja ompelukin oli helppoa vain yläosan kaksin kertaiseksi taittaminen niin sain pitsin ja monogrammin RH näkyviin ja nurjalle puolelle pujotusnauha ja valmista oli.........
No, tänään sitten tuli n. 4vkoa sitten tilaamani tapetti, joka on musta vaalea sanomalehden vanhantyylisiä ilmoituksia täynnä oleva tapetti...... tapetissa oli jotakin ihastuttavaa.
Ja paikaksi tälle tapetille tulee yläkerran wc ja sieltä vain yksi koko seinä. Tästä wc:stä on tarkoitus tulla ns. lasten wc, he kun saavat yläkerran käyttöönsä.......
niin ja minulla ja miehelläni on tarkoitus majoittua kerrari kerrokseen, niin jahka huoneemme siellä valmistuu.

Mutta ihanaa huomenna on vapaata ja ajattelin tarttua ompelukoneeseen ja ommella jotakin makuuhuoneeseemme..... näytän työn valmistuttua siitä kuvaa.

Oikein mukavaa loppu viikkoa kaikkille ja ihania kesäisiä hetkiä!!!!

Lämpimin terkuin Jaana

14 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Olet saanut paljon aikaiseksi... Nuo lakanaverhot ovat sitten nostalgisen kauniit, minäkin olen sellaisista haaveillut. Tosin verhojen korkeus pitää olla 290 cm, ja harvoin niin pitkiä lakanoita löytyy, ellei sitten yhdistele.

Vekarus kirjoitti...

Minäkin olen haaveillut tuollaisista verhoista, mutta sama ongelma kuin Elsalla eli jäävätkö turhan lyhyiksi.

taburetti kirjoitti...

Ongelmana on juuri tämä jos haluaa pitkät.
No, meillä verhot jäävät reilusti ikkunan alareunan alapuolelle, mutta eivät ylety lattiaan asti ja siitä syystä laitettu sivuille kiinni. Niin ja minä halusin vielä taittaa pitsi osan kaksin kerroin jolloin pituus vielä lyheni, mutta ovat nyt näin aivan hyvät. Tosin suunnittelin, että jos haluan niistä myöhemmin pitkät teen vanhasta lakanasta siihen jatkon ja ompelen siihen kohtaan vanhaa pitsiä, jota myös löytyy kätköistä, niin nekin anopilta saatuja.
Mutta oikein mukavaa helatorstaita!!
Jaana

taburetti kirjoitti...

Ongelmana on juuri tämä jos haluaa pitkät.
No, meillä verhot jäävät reilusti ikkunan alareunan alapuolelle, mutta eivät ylety lattiaan asti ja siitä syystä laitettu sivuille kiinni. Niin ja minä halusin vielä taittaa pitsi osan kaksin kerroin jolloin pituus vielä lyheni, mutta ovat nyt näin aivan hyvät. Tosin suunnittelin, että jos haluan niistä myöhemmin pitkät teen vanhasta lakanasta siihen jatkon ja ompelen siihen kohtaan vanhaa pitsiä, jota myös löytyy kätköistä, niin nekin anopilta saatuja.
Mutta oikein mukavaa helatorstaita!!
Jaana

Annukka kirjoitti...

Hei!
Voi jee..Anoppi ja sinä voitte olla tyytyväisiä noihin verhoihin,on aivan ihanat. Tahtoo tuollaiset..
Ja tapetista pidän kans kovasti. Mistä olet keksinyt tuollaista?
Täytyy ihailla vielä noita kuvia..ja haaveilla.. ;)

Mukavaa viikonloppua !

Kamomilla kirjoitti...

Ymmärrän hyvin ettet ehdi laittaa postauksia, teillähän tapahtuu niin paljon muuta jännää! Kiva seurata upeita tuloksia joten onhan se mukavaa jos silloin tällöin ehdit päivittää ;)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

hurmaavaa tapettia ja mukavaa helatorstaita!
Ilona

tiina kirjoitti...

Voi jee... :)lautaseinä on ihana!!!!
Tykkään ihan tosi paljon tuosta.
<3 huippujuttu!!!!
Uskon kyllä että herättää joissakin ihmisissä hämmennystä... ;))
Meillä sama juttu, niin paljon on minulla kaikkea rapistunutta "romua"... mm. hyllyjä tms.. että jotkut vain silmiänsä pyörittelevät!!!!
Hih!!!! mitäs me heistä, tämä on "meidän tyylimme" ja kulahtaneet naulakot ym.. ovat minulle aarteita joista en luovu ja pidän niistä juuri niin kulahtaneina ja elämää nähneinä.
Saanko udella minkä valmistajan tapetti/kuka myy?
Todella kaunis.
<3 terkuin, tiina.

Heidi kirjoitti...

Siis juu minun mielestä myös lautaseinä on ihan HUIPPU joten jätetään omaan arvoonsa toisten "kummat" katseet, hih ;)

Vanhat pitsi- ja monogrammilakanat vaan ovat yksinkertaiseti niin upeita, yksinkertaisia ja konstailemattomia *huokaus*

Tuo tapetti on tosi makeeta, varmasti vessasta tulee ihana. Esittelethän sen sitten meille, jookos ?!

Remontti-intoa, aurinkoa ja hyvää alkavaa kesää sinulle toivottelee
Heidi
<3

malla kirjoitti...

mahtava tapetti ja lautaseinä vie sydämeni mennen tullen:))meillä täällä kans vieraat monesti kakistellen kehuu;)mutta pääasia,että ite viihtyy!

Marge kirjoitti...

Niinhän se on, että meillä kaikilla on oma makumme ja hyvä niin! Kotihan on jokaisen henkilökohtaisten mieltymysten mukaan muodostunut! Yhtä persoonallinen kuin ihminen itse!!
Minä pidän teidän seinästä, verhoista ja tapetista!! Hienot!!:))
Ihanaaa viikonloppua!!

Anne kirjoitti...

Piipahdin ja katsomassa kuin remppa edistyy =) Voin kuvitella ystävien ja tuttavien kommentit ;) Olet onnistunut valinnoissasi !

Jonna kirjoitti...

Hyvältä näyttää remonttinne! Kauniita valintoja olet tehnyt!

Aurinkoista viikonloppua sinulle!

lämpimin terveisin

Jonna

Ainosofia kirjoitti...

Kyllä on ihastuttavat verhot.
Ja seinä ja tapetti...eli kaikki.

Aurinkoista viikonloppua.