keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Haaste ja uusi tulokas


Joopa jooo, meille tuli uutta kotiin tai oikeastaan vielä varastoon elikkä rakas aviopuolisoni ja poikamme olivat hankkineet flipperin. Niin flipperi pitäisi saada nyt istumaan poikamme huoneeseen ja sen sisustukseen.
Eli varastomme on ollut kovassa käytössä kun nuoret ovat pelanneet flipperiä innolla.
Niin pitihän sitä äidinkin käydä koettamassa ja mukavaahan se oli. Mutta kauniiksi tätä laitetta ei voi mitenkään kutsua eli äidillä pähkinä purtavana kun aletaan sijoittamaan sitä sisälle.
Toisaalta kysymyksessä on murrosikäisen pojan huone, jonne äidillä on sisustusintonsa kanssa porttikielto, niin ajattelimme tehdä huoneesta aivan oman tyylisen ja lähetä liikkeelle juuri flipperistä...... katsotaan mitä saamme aikaiseksi ja missä pääsemme yhteisymmärrykseen.
Sillä meidän murrosikäisellä on vahva oma tyyli ja oma maku eli häntä ei äiti ylipuhu kun on kyseessä oma huone tai pukeutuminen. Ja toisaalta hyvä niin, minun on vain kunnioitettava sitä! Tässä lasten myötä sitä kasvaa itsekin ihmisenä koko ajan.

Kertoilen teille sitten miten projekti etenee.


Olen ollut hieman hidas, saamani haasteen kanssa, mutta nyt kiitokset
Mallalle http://villahonkasalo.blogspot.com/ haasteesta.


Ja haasteen säännöthän kuuluivat näin;


Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin. Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa. Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen. Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.


On niin vaikeaa valita viittä blogia, siispä annan tämän haasteen teille kaikille, jotka tänään luette blogiani. Kiitän ja kumarran teitä ja toivon teidän jättävän edes pienen kommentin käynnistänn. KIITTÄEN!!!!

Keskiviikkoa kaikille toivottaen lämmöllä

Jaana

10 kommenttia:

Mirtzi kirjoitti...

Moikka, mä olen aina haaveillut flipperistä, se on ihan mun lempipeli. Mistä olivat miehesi ja poikasi tämän löytäneet?

Mirtzi

tiina kirjoitti...

Tiedätkös Jaana.. voisin aivan hyvin kuvitella että meidän teini-neiti roudaisi tuollaisen myös meille. ;)
ja porttikielto on suurinpiirtein miulla hänen huoneeseensa, tyyli kun on jotain aivan muuta kun äidin rakastamaa vaaleaa... mutta näin ja siitä on lähdettävä että huone on hänen.
Mukavaa viikkoa ja onnea tunnustuksesta!!!
<3

Kamomilla kirjoitti...

Meillä pätee sama, pojilla omat huoneet oman maun mukaan. Kun joskus muuttavat pois kotoa niin sitten minä teen mitä haluan...

Oman flipperin omistaminen on varmaan ihanaa tuon ikäiselle!

taburetti kirjoitti...

Mirtzi joo, miehelläni oli itse asiassa tullut 3 erilaista peliä 1flipperi ja 1 koripallopeli ja yksi jotakin. Eli yksi näistä tulee vain kotiin muut saavat lähteä myyntiin. Ne tulivat miehelleni jonkun tivolin pitäjän kautta. Eli kaksi peliä tulee myyntiin, itse ne niitä ole edes nähnyt, jos olet kiinnostunut.
Tiina joo niin se vain on, että kun lapset kasvaa niin heillä on oma maku ja siihen ei äidillä ole sanottavaa.
Terkuin Jaana

taburetti kirjoitti...

Kamomilla kommenttisi olikin tullut näkyviin omaani kirjoittaessa. Joo, meillä on nuori mies intoa piukassa ja iso siskokin änkee nyt änen huoneeseen kaveriensa kanssa.
Ja voitte vain kuvitella mitä siitä välillä tulee..... niin pieni sanaharkka.
Terkuin Jaana

"Kantriina" kirjoitti...

Mie varmasti jäisin koukkuun tuohon flipperiin... pelailisin vain päivät päästään :D
Poikasi on taatusti ylpeä flipperin omistaja... tuommoista kun ei taatusti aivan joka kodista löydykkään! :)

Lennu kirjoitti...

Jee flipperi! Joskus nuorena pelasin flipperiä livenä ja myöhemmällä iällä joku tietokonepeli sai minut koukkuun, oikein kiljuin kun innostuin seuraamaan kuulan ryntäilyä. Kyllä pojallasi "vieraita" riittää nyt.

Sirkka kirjoitti...

Onnittelut Jaana Tunnustuksesta:)

Kyllä on pojalla hyvä mieli , kun sai haluamansa...siitähän se on lähdettävä, eikö:)
Minä saan itselleni aina valtavasti iloa ja onnen tunnetta, jos ja vaan voin saada toisen onnelliseksi, se tunne on ihana! Hyvinkin usein se on aivan pienestä kiinni...mielestäni:)

Oli kiva, kun poikkesit:)
Mukavaa päivää!

Omenankukka kirjoitti...

Hieno peli tuo flipperi. Muistan kun ne tulivat muotiin niitä oli tosi kiva pelata. Hieno löytö ja tuo vaihtelua tietokonepeleille! Itselläni on myös 18 v. poika. Vasta nyt äiti saa vähän puuttua sisustukseen...huomioimalla tietysti rummut, kitarat ym. Kesällä maalattiin hänen huoneensa ja sain hieman ylipuhua ettei nyt enää laitettaisiin metallica henkisiä kamalia verisiä, pääkalloaiheisia julisteita seinille.... Iloa päivääsi!

taburetti kirjoitti...

Heissan kaikki ihanat naiset!!!
Ja kaunis kiitos teille kaikille kommenteistanne!!!
Huomenna ollaan taas jo perjantaissa niin se viikko on taas mennyt.
terkuin Jaana