keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Rappukäytävän uudistus ja vanha vaaka

Keskiviikkoa kaikille!!!!!Viikko on lähtenyt käyntiin vauhdilla ja koti on vinksin vonksin......
perhe hermoromahduksen partaalla ja miehellä lisäksi mojova kuhmu otsassa.......
Eli meillä äidillä on taas sisustus buumi päällä.
Kaksi päivää kun istuu autossa ja lukee sisustuslehtiä ja on aikaa suunnitella omaa kotia
syntyy vaikka mitä ideoita ja niitä täällä nyt sitten "hiljalleen" toteutetaan.

Yläkuvassa olevan vaa´an ostin itselleni Åresta eräästä antiikkiliikkeestä, jota piti vallan ihana vanhempi nainen. Tällainen on siis minun Åren tuliaiseni. Vaaka nyt vielä hakee paikkaansa, kun en ole ehtinyt paneutua keittiön puolelle, kun olen työstänyt rappukäytävää. Joka on vieläkin osalta kesken.........

no, mutta muutama kuva piti jo napsasta. Eli lamppu menee vaihtoon tilalle tulee kaksi pientä seinävalaisinta ja rappuset saavat uuden maalin pintaansa.

Mutta tässä ensimakua............

Seinälle tuli hylly liimapuusta, jonka maalasin valkoiseksi, samoin kuin kannakkeet.
Hyllylle pääsivät vanhat aarteet; vanhalipas, helmitaulu, pari vanhaa kirjaa, pari vanhaa pientä pulloa ja mieheni aarteet vanha metallinen sähköjuna ja höyrykone sekä uustuotantoa metallinen taulu.
Hyllyn alle laitoin mustiin kehyksiin vanhoista lehdistä sivuja.
Sivussa näkyy vielä vanha lamppu...... mieheni kun ei ole ehtinyt vaihtamaan uusia lamppuja vielä......katsotaan jos saisin hänet innostettua siihen viikonloppuna.Ja vastakkainen seinä sai peilin vanhasta ikkunapokasta ja listoista. Sitten halusin vähän vihreyttä ja ostin pikku hyllylle muratin.
Tällaista olen täällä työstänyt alku viikkoni ja lisäksi otin vanhan oven , joka on toiminut meillä ennen sängyn päätynä pois siitä virasta ja toin sen eräänä kauniina aamuna ennen töihin lähtöä alas. Ja nyt se odottaa paikkaansa olohuoneen kulmassa... ja .........
siis olen saanut kodin todella hyrskyn myrskyn.
Mutta minusta tämä on todella mukavaa..... en osaisi elää ilman tätä.
Tämä on minun elämääni aina jokin keskeneräinen projekti menossa ja yleensä ei riitä yksi .
Ja kyllä miehenikin on sen hyväksynyt ja auttahan hän minua valtaisati .... mutta joskus aina hänen on siitä huomautettava........
Miten teillä aviopuolisot suhtautuvat teidän "projekteihin"???
Aurinkoista loppu viikkoa!!!!!!..............:)
-Jaana-

10 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Kyllä kannatti, kun lopputulos on noin mahtava, ihanat raput..hylly ja siinä olevat esineet tosi kauniit, samoin kuin tuo pokapeili.. sopis muuten meillekkkin..

Minulla kans meneillään AINA ainakin 1 projekti, tosin usein useampi..välillä mies innostuu auttaan, välillä häntä ei vois vähempää kiinnostaa =)

Sarppa kirjoitti...

Pitää vielä tuota vaakaa tulla ihastelemaan, ihana matkamuisto.. itsellä samanoloinen, mutta nuo metalliosat puuttuu..

jaana kirjoitti...

Kaunis portaikko, kertakaikkiaan! Luulin ruutupeiliä ikkunaksi- aika makee!!!
Meillä kans koko ajan projekteja menossa! Nyt on keittiön tapetointi vuorossa. Mies ihan innolla mukana - kunhan ei maksa ihan hirveitä ;)

Anne kirjoitti...

Ihania kuvia, hienolta näyttää! Minulla kanssa aina projekteja käynnissä, ja useimmista kun ei selviä ilman miehistä apua... Onneksi mieheni nikkaroi ja avustaa kyllä mielellään, mutta me tehdään sitten siinä tahdissa kun keretään.

Merja K kirjoitti...

Oletpas ollut ahkerana :) Varsinkin nuo ikkunanpokapeilit on minun lemppareita. Varastossa odottaa kasa erilaisia pokia, joille löytynee paikka Unelmasta..

Kamomilla kirjoitti...

Kuulostaapa tutulta tuo into... Mieheni suhtautuu kyllä ihan kivasti (useimmiten), auttoi minua laittamaan sen vanhan ovenkin terassillemme vaikkei oikein jaksanut ymmärtää mitä kaunista minä siinä näin...
Kaunis portaikko teillä!
kamomilla

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Kiva idea laittaa kehyksiin noita vanhoja lehtien sivuja! Pokapeili on kaunis. Mä huusin huutiksesta itelleni yhden pokan ilman laseja. Pitäis lähteä hakemaan se postista. Meillä mies mukana remppa hommissa. Antaa mun melko pitkälle päättää väreistä jne. Tosin kyllä yhdessäkin paljon suunnitellaan ja hyväksyn hänenkin ehdotuksiaan. Mieheni on pintakäsittelijä, joten hän hoitaa maalaus puolen. Hyvä niin, koska osaa homaan paljon paremmin kuin minä ja on tarkka.

Marja Kristiina kirjoitti...

Heissan! Tosi kivalta näyttää portaissa, sehän on sellainen usein hankala sisustettava. Pidin erityisesti junasta, joten terveisiä vain sinne rotevammalle puoliskolle :-)

Meillä mies on yllättävän kärsivällinen sen suhteen, että tavarat vaihtavat paikkaa ja välillä on kaaosta rymsteerauksen keskellä. Sen sijaan hän on allerginen sisustukseen liittyvään rahanmenoon :-/ Ja joskus hän ei voi KÄSITTÄÄ, kuten esim silloin kun kaivan saviruukkuja muutamaksi kuukaudeksi maahan saamaan patinaa pintaan!!! Mutta nikkarointiapua saan aina tarvittaessa.

Mukavaa viikkistä!

Emmi kirjoitti...

Kauniiksi olet Jaana rappukäytävän saanut, ihanaa vanhan ajan tunnelmaa ja vaaka on todella ihastuttava :) Tuo pokapeili, niin kaunis... Omaani vielä kovasti odottelen ;)

Iloista sunnuntaita :)

Emmi

Lissu kirjoitti...

Ihanan valoisalta näyttää portaikossa, meillä projekti vielä aloittamatta. Projekteja alkaa olla vähän turhankin paljon :)