maanantai 17. maaliskuuta 2008

Rokokoo tuolit


HYVÄÄ ALKANUTTA PÄÄSIÄIS VIIKKOA TEILLE KAIKILLE!!!!!!

Tänä viikonloppuna olen ollut hyvin aktiivinen olen tehnyt virallisia töitäni.
Saanut siis työjuttujani hyvälle saralle......... jotta pääsen lähtemään lomalle
viikolla 14. Niin meidän pitäisi lähteä viikoksi Ruotsiin Åren laskettelemaan.

Odotan todella innolla lomaa, vaikka pienenä harmina, en tiedä miten oman lasketteluni käy. Niin tuo selkä mokoma kun vain tahtoo tehdä kiusaa. Mutta nautin sitten kaikesta muusta, ulkoilen, käyn uimassa ja niin otan muutaman hyvän sisustuskirjan ja lehden mukaani.

Uskon siis, ettei tule mitään tekemisen puutetta.......... Toiveissa on jos ja kun pääsisin kuitenkin edes vähän koettamaan Åren mahtavia rinteitä!!!!!

VIIKONLOPPUNA OLEN TEHNYT MUUTAKIN KUIN TÖITÄ............ Minulla on ollut jo vähän aikaa 2 kpl rokokoo tuoleja alakerrassa jemmassa. Ja nyt sitten kun selkä tuntui paremmalta päätin aloittaa niiden maalamisen,,,,,,,,,,, ja minkähän muun väriseksi kuin VALKOISEKSI. Pääliset eivät aivan ole minun makuuni, mutta nyt ne saavat olla koska ovat niin hyvässä kunnossa ,,,,,no katsotaan kuinka kauan olen tuota mieltä.

Ja niin siinä sitten kävi, että tuolit tuli valmiiksi ja selän sain taas kipeäksi....... mokoma välilevy ja pullistuma siellä. Mieheni huomautti minulle, että eikö hän sanonut, että ota vähän iisimmin. No minkäs teet kun tuntuu, että on saanut niin kauan jo miettiä mitä voi tehdä ja mitä ei, niin sitten kun on parempi päivä innostuu kaikkeen.

Tässä kuva tuoleista nyt valkoisena ja ennen ruskeana.

Tällä hetkellä kello näyttää jo tiistain puolta eli ollaan jo yli puolen yön. Talo on hiljentynyt jo täysin, kaikki muut ovat menneet yöpuulle. Minä olen aina ollut vahvasti ilta ja yö ihminen, olen aina rakastanut näitä illan ja oikeastaan jo lähes yön hiljaisia hetkiä, jolloin voin olla vain itseni kanssa. Joskus saan hyviä oivalluksia ja joskus jopa innostun toteuttamaan niitä yön tunteina . Aamulla herääminen ei silti tuota minulle tuskaa......... taidan vain olla tällainen, etten tarvitse unta niin montaa tuntia. Millaisia kokemuksia teillä on ......mikä vuorokauden hetki on teille teidän omanne????


Vaikka sinulla olisi älyä,
joutuisit aina pulaan,
ellei sinulla olisi sydäntä,
joka älyäsi neuvoo.


TERKUIN -Jaana-


11 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Moikka!

Ihanat ne sinun valkoiset verhot :-) Niin kauniit! Mulla on kanssa selkäkremppoja. Istuminen = not good. Silti tätä istumista tulee harrastettua ja netissä pyörittyä.

Kuulostaa tutulta tuo että yön tunteina tehdään juttuja. olen ihan samanlainen :-) Kiva kun sait maalattua! Valkoiset tuolit tosi hienot!!!

Terkkuja sinne, -hannis

magi kirjoitti...

Yötyötähän tämä kotiäidin sivutoiminen korttitaiteilijan työ on. Jostain on nipistettävä oma suloinen hiljainen hetki!

taburetti kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Hannis ja Magi. Tulin juuri kotiin jalkahoidosta, jonne menin työpäiväni päätteeksi...... sain perheeltäni sen lahjaksi jo tammikuussa. Ja oi voi miten jalat tuntuu kevyeltä.
Jaksaa taas valvoa kevyillä jaloilla.
terkuin Jaana

Jonna kirjoitti...

Kauniita tuolia olet saanut tehdyksi! Itsekin haaveilen tuollaisista!

Minä olen elementissäni aamulla!
Minulla on aamulla niin kova energia päällä, että tekisin ihan mitä vaan! Kaippa siihen totuin jo lapsuuden kodissani, jossa mentiin aikaisin illalla nukkumaan ja herättiin aamulla varhain! :)

Mukavaa Pääsiäisien aikaa sinulle ja perheellesi! ♥

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi että tuolista tuli IHANA - tahtoo myös tuollaisen! Upea valkoisen ja ruskean liitto.

Elämä on ihmisen parasta aikaa, ja minun erityisesti ilta klo 22-24. Ei siksi, että olisin tuolloin virkeimmilläni, vaan koska silloin viisivuotias on nukahtanut ja saan tehdä ihan mitä haluan ;-)

Oikein ihanaa Pääsiäisen odotusta toivon sinulle, ystävä kallis!

Kamomilla kirjoitti...

Tulipas tuoleista komiat!
Olen aamu ja iltaihminen. Olen ahkerimmillani aamun aikaisina tunteina 07-11 jag iltaisin yhdeksän jälkeen saatan saada jonkun inspiksen ja ryhtyä askartelemaan tai mitä vaan!

Ihanaa lomamatkaa sinulle, täälläpäin sairastellaan anginaa ja silmätulehdusta :(

Emmi kirjoitti...

Tuoleista tuli kerrassan kauniit :)Hienoa työtä! Sääli, että sait selkäsi kuitenkin kipeäksi :( Parempaa vointia :)

Hmm, olen ehdottomasti iltaihmisiä :) Nukkumaan jos pääsen ennen klo 1 yöllä arkisin, niin risti seinään. Ja arvaten ei ole liian helppoa nousta aamulla ihmisten aikaan töihin...

taburetti kirjoitti...

Voi kiitos kaikille kommenteista!!!
Niin se on jännää miten me eri ihmiset olemme eri aikoina luovimmillamme. Uskon vahvasti siihen, että toiset vain ovat luonnostaan enemmän iltaihmisiä ja toiset taas aamuihmisiä.
Kello näyttää 21 illalla ja tulin juuri kotiin .... oli vähän tällainen pitempi työpäivä, aloitin nimittäin jo aamulla 8. Mutta kun on työ josta pitää ja ihanat ihmiset ympärillä joiden kanssa sitä tekee niin pitkäkään päivä ei tunnu niin raskaalta.....
JA MIKÄ IHANA OLO TÄNÄÄN PAISTOI AURINKO NIIN IHANASTI!!!
OIKEIN IHANAA PÄÄSIÄISEN AIKAA!!!!
-Jaana-

Essun tasku kirjoitti...

Keltaisen talon Katinkainen
vielä ilta myöhäisellä
(en ole iltakukkuja vaan aamuloikkija,tosin hidas sellainen...)
köpöttelee tuomaan pääsiäistervehdyksen!!!
Hyvää pääsiäistä sinulle!!!!=O)

Heidi kirjoitti...

Pääsiäisterkut Jaana,

Miten nyt olen sinunkin blogisi missannut ihan, anteeksi, olen jotenkin ollut hajamielinen, nuoh
;(

Mutta tiedätkö nuo sinun rokokoo tuolisi näyttävät samalta kuin minun !?!?!? Ne ovat todella kauniit juuri noin, miksi olisit tehnyt päälliselle mitään jos se kerran oli hyvässä kunnossa.

Mukavaa ja suklaamunarikasta pääsiäistä sinne vielä oikein paljon

Heidi
<3

taburetti kirjoitti...

Kiitos kaikille vielä kommenteista!!
En ole laisinkaan ehtinyt laittaamaan uusia kuvia blogiini... pääsiäinen on mennyt vieraiden kanssa ja nyt päätimme lähteä mökille ulkoilemaan .
Hyvää loppu pääsiäistä kaikille...:)
-Jaana-