sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Joulu on viety pois

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikkille. Nyt on kaikki joulu jutut viety pois aina siihen asti kunnes tulee uusi joulun aika.
Koti on saanut taas uudenlaisia asetelmia...... tänä viikonloppuna olenkin panostanut niihin.
Selkä kun on vaivannut niin perheeni on siivonnut ja minä olen saanut tehdä pintasilausta.
Ihan mukavaa, mutta aikaa siinä on saanut hyvin kulumaan.

Oikein hyvää alkavaa tammikuun uutta viikkoa teille!!!!
Keittiöön tuli taas pikku puusohva saunakamarista. Ja lampunvarjostimet vaihtui valkoisiin.

5 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hei vaan!
Vierailen nyt vuorostani sinun sivuillasi ja lisäsinkin heti sinut blogilistaani. Tosi ihanan näköistä! Toivottavasti saat pian selkäsi kuntoon!:)

Henna kirjoitti...

Heips..selkävaivat ei ole mukavia, itsellänikin on ollut aihetta moiseen tuskaan joulun alla. Keittiösi on todella nätti. Olen poistanut joulun laatikoihin paitsi verhot ovat vielä jäljellä.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Heidi kirjoitti...

Heippa =)

Aivan samaa minä olen tehnyt, joulu saa nyt väistyä ja jopa lamput ovat saaneet takaisin vaaleat varjostimet... Ihana nuo sinun verhosi, lipasto...ja kaikki =))))

Mukavaa alkavaa vikkoa

Heidi
<3

Anonyymi kirjoitti...

Kotisi näyttää oikein kaniilta ja viihtyisältä...juuri minun makuuni sopivalta. Keittiösi tuoleista sainkin idean alkaa etsimään kirppiksiltä ruokailuryhmää omaan keittiööni. Saisin varmasti paljon edullisemmin kuin ostamalla ihan uuden. Kiitos vinkistä!

taburetti kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne!!!
On aina niin mukava saada niitä!!

Mintsumarialle, meillä keittiössä on nykyään pöytä, joka on tehty ulkopöydästä, tuoleina kaksi vanhaa tuolia, jotka kunnostin (tosin kuluneen näköisiksi) ja puinen ulkopenkki, jonka myös kunnostin. Ruokailutilan puolella on sitten isompi pöytä ja enemmän tuoleja.
Kaikesta ideoimalla löytää ihan kivoja vaihtoehtoja ja itse vanhaa rakastavana tarttuu käsiini aina kaikki vanha, jota sitten kunnostelen.
Oikein hyvää maanantaita!!