sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Toinen adventti

Oikein hyvää toista adventtia kaikille .......
Vapaat ovat taas menneet ja huomenna pitäisi paneutua vielä viimeisiin työ juttuihin.....ennen joulua. Mietin aina vapaiden alkaessa mitä tekisin, mutta .......todellisuudessa minulle käy nykyään niin, että hyvä jos puoliakaan siitä on tullut tehtyä.
Vaikka lähes aina jokin projekti on menossa......mutta siitähän pitääkin nauttia, joten olen pyrkinyt ajattelemaan, että ne mitkä jää niin ne jää.....niin kuin lapset välillä sanoo; so what!!!!

Illalla innostuin kuitenkin vielä tekemään kransseja ......niinpä vitriinikaappini saikin oviinsa vielä sammal sydänkranssit.

Tein myös laventelista kranssin. Kesällä kun ostin pihalle purkkiin ison laventelin ja syksyn tullen istutin sen maahan ja päätin koettaa talvehtisiko se tällä leveysasteella......se jää sitten nähtäväksi ensi kevääseen.


Mutta nyt oksat pääsivät joulu kranssiin.


Meillä oli myös anoppi vierailulla ja se tiesi sitä, että tänään aamulla hän heräsi "kukon kirkuessa" ja leipoi meille pakkaseen reilun määrän karjalanpiirakoita. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä ne on hyviä.......ja kyllähän niitä on tullut taas syötyä.Taas uuden viikon alkaessa kaikille oikein hyvää tuleevaa viikkoa ja sieltä se joulu lähenee taseiseen tahtiin!!!Muitakaa; "Kauneutta on kaikki se mikä tuottaa iloa."7 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Karjalanpiirakoita! Ihan tulee vesi kielelle...Suomessa kun käyn on pakko saada perunapiirakoita, ne on minun herkkuja lapsuudesta asti :-P

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kamomilla kirjoitti...

Nam miten ihanaa! Mieheni muistelee tässä lapsuuttaan sillä hänen isällään oli tapana tehdä karjalan piirakoita. Tuoksuu melkein tänne asti ;)

Amyrlin kirjoitti...

Oi ihanaa, itse tehtyjä karjalanpiirakoita! Ne on kyllä tosi hyviä, tulisaipa meillekkin joku niitä tekemään, itse en ole koskaan vielä kokeillut. Teillä on kyllä niin kaunista!

Amyrlin kirjoitti...

No niin..anteeksi, tuli sitten kirjoitusvirhe edelliseen.. Eli piti sanoa tulisipa, eikä tulisaipa :)

LEINOLA kirjoitti...

Käyn päivittäin katsastamassa mitä kivaa olet taas laittanut sivuille..
Vesi herahti kielelle noista ihanista piirakoista

Mulla kans melki koko ajan joku projekti menossa ja välillä venyy ja suunnitelmia piisaa..
yks päivä tein palloja sammaleesta ja havikranssin pihalle, noi sun kranssit on ihanat, sopis meillekkin, miten ne teit?
ajattelin kans ens kesänä koittaa tuota laventelia

Meillä tuntuu olevan aika paljon yhteistä, ikä, lasten määrä, 1 eläin, meillä tosin kissa.. meillä myös 1 lapsista jo muuttanut pois kotoa , minä myös opiskelin uuden ammatin muutama vuosi sitten, pidän vanhoista tavaroista, tyylikin ehkä..no ainaskin pidetään molemmat sisustamisesta, mutta suureksi harmikseni en työskentele sisustuksen parissa, haaveena kylläkin

taburetti kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!!!
Joo meillä syödään toista päivää piirakoita .....ei tainnut paljon jouluksi pakkaseen jäädä!!!
Leinolalle katselin samaa, että elämäntilanne on suht samanlainen....nyt puunaan juuri alakerrassa vanhaa kaappia josta pitäisi tulla allaskaappi lavuaarille....ja joskus isäntä manaa, vaikka pääsääntöisesti kyllä tekee ja pitää tekemisestä. Mutta olisihan se tietty helpompi tehdä uudesta suoraan...mutta....
Hyvää maanataitata kaikille!!!!

taburetti kirjoitti...

Heissan vielä leinola!!!
Kysyit miten etin havukranssini, sammalsydämeen taivutin rautalangasta sydämen muotoisen pohjan siihen päälle pieniä tupsuja sammalta ja ohkainen hopealanka kiedotaan päälle ja taas uusi tupsu ja taas hopealanka jne. Laventeli kransin tein pohjalle pyöreän rautalangan ja laventelista pieniä tupsuja rautalangalla kiinni, uusi tupsu taas kiinni jne.
Ovat aivan helppoja tehdä .... joten ei muuta kuin askartelemaan!!!!